Пътуването е начинът ни на живот. Нека споделим нашата страст с теб.

Меню
"Пътуване" не е просто дума, която използваме. Това е нашият живот.

Любопитството и любовта към пътуванията, съчетани със стремежа да разпространяваме нашата страст - това са нещата, които ни накараха да създадем eSky Group. За нас е усоволствие да помагаме на милиони хора да стигнат до най-отдалечените краища на света чрез нас. Винаги се вслушваме в мнението и препоръките на нашите клиенти, за да отговорим на техните нужди.

Логотип Логотип
Ние работим с най-добрите

Ако има нещо, което обичаме, колкото пътуването, това е работата в екип. Международният ни колектив е съставен от хора, които превръщат страстта си в кариера. И тъй като постоянно се разрастваме, търсим експерти, които да се присъединят към нас. Ние се справяме с новите предизвикателства заедно, ръка за ръка. Виж нашите текущи отворени позиции тук .

Управителният съвет на eSky Group
Пьотр Вош
Вицепрезидент

Пьотр е част от eSky вече 7 години. Той отговаря за хотелския продукт на компанията. За около 2 години ръководи IT екипа. Започва кариерата си в електронната търговия като мениджър проекти в голяма компания за битова техника.

Лукаш Неска
Вицепрезидент

Лукаш е с eSky от 2008 г. Благодарение на работата му, компанията се изкачва на челни позиции на локалните пазари – eSky е най-голямата онлайн туристическа агенция в България и е в топ 3 в Румъния и Бразилия. Професионалният му път включва известната компания Heritage Of Scotland.

Анджей Козловски
Вицепрезидент

Анджей се присъединява към eSky през 2015 г., заемайки поста главен финансов директор. Той има над 10 години опит в счетоводството, контрола, одита и финансите. Професионалната му автобиография включва компании като Mecalux, Deloitte и Work Express.

Нашата история
02.2019
Експанзия на още европейски пазари
eSky стъпва на нови европейски пазари – в Германия и Италия.
01.2019
eSky с награда Business Gazelle 2018
eSky е сред финалистите в 19-тото издание на класацията Business Gazelles, организирана от Puls Biznesu.