Меню

Ценови известия – винаги в крак с най-ниските цени

Ценови известия – винаги в крак с най-ниските цени

„Търся цена на билет до Лондон под 20 евро!“, „Искам да летя до Малдивите за 250 евро?“... 
В момента няма такава цена, но утре може да има! Създай ценово известие в eSky и ние ще те уведомим по имейл веднага щом намерим цената, която търсиш!

Ценовите известия са нова услуга на eSky, с помощта на която можеш да летиш на цени, които сам определяш. Така например, ако прецениш, че максималният бюджет, който можеш да отделиш за самолетен билет до Лондон, е 20 евро, ценовото известие на eSky ще ти помогне.

Какво трябва да направиш?

От секция оферти, избери маршрута, по който искаш да пътуваш (напр. София–Лондон). Възможно е да има няколко различни оферти, в зависимост от летището на кацане или авиокомпанията. Избери една от тях. На следваща стъпка, под календара с цените в момента, ще видиш поле, в което можеш да въведеш своя имейл и максимална цена, която си готов да платиш.

В момента, в който сайтът ни засече, че цената по маршрута е достигнала желаната от теб, веднага ще получиш имейл. Така ще бъдеш информиран винаги навреме за дестинациите, които те интересуват и можеш да резервираш в точния момент, преди цената да се покачи. 

Вижте още:

Комбо полети – новата изгодна възможност за пътуване със самолет

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!