Меню

Търсене и избор на подходящ полет

Търсене и избор на подходящ полет

Онлайн резервацията на самолетен билет започва с определянето на критериите на пътуването, търсенето и избора на полет в система от множество предложения. Търсачката за полети на eSky е доказано най-добрата и най-използваната в България. Тя е изцяло на български език, включва милиони тарифи на над 950 редовни и нискотарифни авиокомпании, летящи до над 3000 летища в повече от 63 000 дестинации по цял свят.

Тя ще ви помогне да направите най-добрия, изгоден и бърз избор на самолетен билет. Търсачката ще откриете както на началната, така и на редица други страници на сайта eSky, а изборът на желания полет става изключително лесно.

Търсене на полети

  1. Изберете двупосочен, еднопосочен или полет с много отсечки; 
  2. Въведете град или летище на излитане; (Някои големи градове имат по няколко летища, така че при въвеждането на град на излитане, можете да изберете опцията „Всички летища“. Така в резултатите ще бъдат показани всички възможни полети до избраната дестинация.)
  3. Въведете дестинация; 
  4. Изберете дати на пътуването; 
  5. Изберете брой и категория пътници (според възрастта им), след което натиснете червения бутон за търсене с лупа. 
    *Можете да зададете търсене на полети и според класата на пътуване – икономична, премиум икономична, бизнес или първа, но не е задължително. Системата винаги ще ви показва първо икономичните (най-евтините места).

Резултати от търсенето

След натискане на бутона за търсене, системата ще ви покаже всички налични полети и тарифи, според зададените критерии, подредени по цена, започвайки от най-ниската. Вие можете да изберете всеки един от предложените полети, в зависимост от това кой от тях е най-подходящ за вас. Специалните филтри и допълнителни възможности на системата ще ви помогнат да направите най-добрия избор.

Както се вижда на изображението, можете да филтрирате десетките предложения по различни критерии – брой прекачвания, часове на полетите, максимално времетраене на пътуването, летища на излитане, кацане или прекачване. Можете да изберете критерия, по който да са подредени предложенията: по най-евтини, най-краткипрепоръчани. 

Ако искате да видите кога полетите по избрания маршрут са най-изгодни, използвайте опцията Близки дати. Календарът показва датите заедно с цените на полетите. 

Избор на полет

След като се спрете на най-подходящия за вас полет според цена, часове, авиокомпания, прекачвания, продължителност и т.н., натиснете бутона "Избери" непосредствено до него. Системата ще провери наличността точно на тази цена и ще ви прехвърли към следващия етап на резервационния процес. 

Мобилно търсене

Търсене, както и резервация на полет с eSky, можете да направите по абсолютно същия начин и през мобилния си телефон. Сайтът на eSky може да бъде използван еднакво удобно през всякакъв вид устройство. Можете да търсите и резервирате самолетни билети, където и да се намирате – на дивана вкъщи, в офиса, в ресторанта, в метрото – единственото, от което се нуждаете, е смартфон и връзка с интернет.

За още по-голяма бързина и удобство ви препоръчваме да свалите мобилното приложение на eSky, което е налично за Android и iOS устройства. 

       

Вижте още:

Директни полети

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!