Меню

Създаване на екранна снимка или "скрийншот"

Създаване на екранна снимка или "скрийншот"

Изпращането на доказателство за плащане е процес, който значително ускорява издаването на самолетен билет, хотелска резервация или застраховка, и намалява риска от покачване на цената.

Процесът на създаване на екранна снимка не е сложен и се състои от няколко стъпки.

Първо отворете прозореца, който показва информация за съответния трансфер. Имайте предвид, че правейки скрийншот ще бъде заснето всичко, което в момента виждате на екрана, затова затворете всички прозорци, които не желаете да се виждат.

Когато сте готови, натиснете бутона на клавиатурата, който за различните модели лаптопи или компютри има различно име: "PrtSc", "Prt Scrn", "Print Scrn", "Print Screen". На лаптопите най-често се намира в горния десен ъгъл, а на клавиатура към стационарен компютър – на някой от функционалните клавиши (F9, F10, F11, F12).

При натискането на този клавиш записвате изображението на монитора в паметта на компютъра. За да превърнете копираната информация във файл, препоръчваме да използвате програмата MS Paint, която е на разположение на повечето компютри и лаптопи. Копираното поставете в нов прозорец, натискайки едновременно бутони Ctrl. и V. По този начин ще получите скрийншот.

Запазете файла, като въведете неговото име и изберете разширение – напр. JPG или PNG формат.

Така създаденият файл изпратете на адрес: plateno@esky.bg. След това се обадете на 0700 15 355 или +359 2 955 75 80, за да потвърдите, че файлът е получен успешно и се чете. Моля свържете се с нас не по-рано от 10-15 минути след изпращане на потвърждението за направен паричен превод. 

Вижте още:

Цена на самолетния билет

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!