Меню

Резервация на самолетен билет през телефон

Резервация на самолетен билет през телефон

В забързаното си ежедневие търсим все по-бързи, лесни и удобни начини да се сдобием с информацията, стоките или услугите, от които се нуждаем. Затова сърфирането и онлайн потреблението през мобилни устройства нараства непрекъснато с всеки изминал ден. 

Но възможно ли е да резервираме самолетен билет през телефона си?

Да! Чрез мобилната версия на eSky вече по-лесно и по-бързо от всякога можете да търсите и резервирате най-изгодните самолетни билети през телефон

На пръв поглед това изглежда твърде невероятно и несигурно, но в действителност, това се оказва един от най-бързите и удобни начини за покупка на самолетен билет. 

Без значение дали сте вкъщи на дивана, в офиса, в метрото или в ресторанта – необходим ви е само смартфон и връзка с интернет, за да се сдобиете с гаранцията за следващото си пътуване само за 5 минути. Така пазаруват модерните пътешественици. 

Защо да използвате търсачката на eSky?

  • Мобилният модул за резервация на полети на eSky е най-бързият по рода си. Сайтът е с много добра скорост, а резултатите от търсене се зареждат не по-бавно, отколкото през стандартната версия
  • Дизайнът е максимално опростен и удобен
  • На Ваше разположение са предложенията на над 860 редовни и нискотарифни авиокомпании 
  • Резервацията на самолетен билет е възможна само в 3 стъпки. Просто въведете предпочитанията си за пътуване (при включен GPS, търсачката автоматично ще избере за излитане най-близкото до Вас летище), изберете желан полет и въведете данните си.
  • Можете да платите билета си с кредитна карта или чрез банков превод. Сигурността на транзакциите Ви е гарантирана, чрез използването на SSL технология, а самолетният билет ще бъде доставен на електронната Ви поща до 48 часа след плащане.

По-бързо, лесно и сигурно от всякога.

Вижте още: 

Такса за обслужване на eSky

Приятен полет!

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Статията ти харесва, но смяташ, че липсва информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно