Меню

Програми за лоялност на авиокомпаниите

Програми за лоялност на авиокомпаниите

Програмите за лоялност са голямо предимство на редовните авиокомпании и изключение при нискотарифните, като например при Germanwings. Пътниците, които се възползват от тези програми, се наслаждават на редица удобства, отстъпки, промоции и награди от авиокомпаниите.

Ако летите често, непременно трябва да се включите към някоя от програмите за лоялност на авиокомпаниите. Така, трупайки пролетени мили, ще можете да се възползвате от различни предимства, удобства, награди и тн.

Най-сериозните програми се предлагат от големите обединения на авиокомпании, като например Star Alliance, където членуват компании като United Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines и Swiss; Oneworld Ailliance, където членуват American Airlines, British Airways, Iberia; или SkyTeam на Delta Ailines, Czech Airlines, Air France, Alitalia, Aeroflot и др. Възможно е дадена авиокомпания да предлага и собствена програма за лоялни клиенти, като например Bulgaria Air.

Членство в която и да е програма за лоялни клиенти можете да стартирате лесно и напълно безплатно, като се свържете с авиокомпанията или с центъра за обслужване на клиенти на eSky.

Вижте още:

Как да намерите най-изгодния самолетен билет

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!