Меню

Опресняване на резултатите от търсене

Опресняване на резултатите от търсене

След като измине определен период от време, информацията за показаните резултати от направеното търсене „остарява“ и те стават неактуални. Това е така, защото промените в заетостта на полетите и цените, предлагани от редовните и нискотарифните авиокомпании, са много динамични.

След изтичането на този период, системата автоматично ще Ви уведоми, че резултатите от направеното търсене са неактуални и ще Ви предложи да ги опресните. Вие можете да изберете дали да го направите или да запазите резултатите такива, каквито са Ви били показани по-рано. Винаги можете да опресните резултатите и като направите ново търсене със същите критерии. 

А за да не губите време да въвеждате наново желаните от вас дестинации, системата запаметява последните Ви търсения и само с един клик можете да се върнете отново. Освен дестинация, системата пази и посочените от вас дати на отиване и връщане. 

Вижте още:

Може ли цената на самолетния билет да се промени

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!