Меню

Електронен самолетен билет

Електронен самолетен билет

Електронният самолетен билет (e-ticket) е имейлът, който клиентът получава на електронната си поща, след като е завършил своята резервация и плащането е отразено в нашата система. Електронният билет включва цялата информация за пътуването – резервационен номер, маршрут, авиокомпания, часове на излитане и кацане, времетраене и т.н.; данни за пътниците, както и допълнителна информация за онлайн регистрацията, ако такава е необходима (задължителна). От 1 юни 2008 всички авиокомпании, които са членове на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA), издават електронни самолетни билети.

Не е задължително електронният билет да бъде разпечатван и представян на летището, тъй като той фигурира в системата на съответната авиокомпания. За ваше удобство можете да го разпечатате или да го имате наличен в телефона, за да са ви подръка резервационният номер и всички детайли на полетите. Задължителните документи, които трябва да носите на летището, са документ за самоличност и бордна карта.

Вижте още:

Мобилно приложение за самолетни билети

Групови пътувания

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!