Меню

Директни полети

Директни полети

Информацията за това дали полетът е директен или с прекачване се вижда веднага след визуализиране на резултатите от търсенето. Полетите, предлагани от нискотарифните авиокомпании, обикновено са без прекачвания.

Ако изборът на директен полет за Вашето пътуване е водещ, маркирайте „само директни полети“, след избор на „разширено търсене“. По този начин ще бъдат визуализирани само директните полети за избрания маршрут. 

Директни полети с престой (Stopover)

Преди пътуването трябва да проверите точния маршрут на Вашия полет. За някои директни полети също се налага престой в транзитна държава поради презареждане с гориво или качване на пътници. Информацията за това можете да намерите на електронния си билет.

Моля, обърнете внимание на визовите изисквания на транзитната държава на територията, на която ще се извърши междинния стоп. 

При въпроси или проблеми можете да потърсите нашия Център за обслужване на клиенти на телефон: 0700 15 355 или +359 2 955 75 80.

Директен полет или полет с прекачване?

Задължително проверете и полетите с прекачване, дори да сте решили да използвате само директни полети. Често пътуванията с прекачване отнемат малко повече време, но са много по-евтини от директните.

Въпреки че нискобюджетните авиолинии обикновено предлагат директни полети, летищата, на които оперират, могат да бъдат много отдалечени от центъра на града. Например летище Франкфурт-Хан се намира на 120км от Франкфурт, докато главното летище Франкфурт е на няколко километра от центъра на града. Ако отдалечеността на летището от града е от значение за Вас, трябва да се насочите предимно към редовни авиокомпании.

Вижте още:

Промоционални самолетни билети

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!