Меню

С гипсиран крак в самолета

С гипсиран крак в самолета

Правилата за пътуване на хора с гипсиран крак се определят в зависимост от превозвача, типа самолет, както и от мястото, на което е гипсиран кракът.

Ако кракът е гипсиран до под коляното, можете да резервирате обикновена седалка в самолета. Добре е все пак полетът да бъде кратък. Обикновено лекарите препоръчват по възможност обездвижения крак да стои на високо.

Проблем възниква в случай, че кракът е гипсиран до над коляното и не позволява неговото свиване. В този случай може да се наложи да закупите още две седалки, така че да можете да седнете удобно без да пречите на другите пътници. Ако сте в подобна ситуация, не се колебайте да се свържете с центъра ни за обслужване на клиенти на +359 2 955 75 80 – нашите консултанти ще ви посъветват кое е най-доброто решение. 

Вижте още:


С гипсирана ръка в самолета

Комплект първа помощ при пътуване

Внимание! 

Добре е да предупредите, ако ще пътувате с гипс, тъй като от налягането кракът би могъл да се надуе и да се наложи бързото отстраняване на гипса. За целта екипажът трябва да е подготвен с необходимите инструменти. Възможно е някои авиокомпании да не ви допуснат на борда с пресен гипс (на по-малко от два дни).  

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!