Меню

Wizz Air полети от Тел Авив до Дебрецен

Покажи филтри

Дебрецен

 • Обща информация

  Официален език: Унгарски
  Часова зона: UTC+2 (лято), UTC+1 (зима)
  Валута: Форинт (HUF)

 • Минерални извори

  Дебрецен е един от най-големите минерални центрове на Европа. Място, което можете да посетите е Aquaticum Wellness and Spa Resort, предлагащо на своите посетители изключителни здравни процедури и уелнес програми. 

 • Околности

  За любителите на селския живот района на Erdőspuszta и Hortobágy са задължителни за посещение. Очарователната и спокойна атмосфера е чудесна за отдих, а почитателите на риболова, лова и ездата, също могат ще оценят региона.

 • Хотели

  Голям избор от места за настаняване има както в Дебрецен, така и в околностите. Според предпочитанията на клиентите, те могат да отседнат в утвърдени или чисто нови 3 и 4-звездни хотели, елегантни пансиони, уютни къщи за гости или приятни къмпинги. 

Забележителности на Дебрецен

Вторият по големина унгарски град е символ на богатство и консерватизъм още от XVI в. Той е едно от най-ярките и приятни кътчета на страната, истински водовъртеж от динамично културно и интелектуално наследство и успешен и ефективен икономически живот.

Този оживен град очаква своите посетители с изобилие от събития, изложби, фолклорни, спортни и развлекателни програми. Честите улични фестивали през лятото изпълват пешеходната зона с глъч и веселба, а клубовете и баровете в стария град приветстват феновете на дългите нощи целогодишно.

Изключителните колекции на местните музеи, историческите паметници и местните фолклорни традиции очароват гостите на града. В същото време, Дебрецен, който е и университетски център, е място и за конференции и научни срещи, ефективно сплотяващи икономическия, научния, образователния и културния живот на града.

Централният площад Kossuth tér, заобиколен от Голямата църква и историческия хотел Aranybika, задава малко по-умерения облик на града, а градският парк е чудесно място за разходки и забавление.

Музеите и минералните бани ще ви задържат за няколко дни, но след това със сигурност ще искате да си направите екскурзия, за да изследвате природните чудеса на околностите или да се насладите на каубойско шоу.  

Полезна информация за летищата

Тел Авив Дебрецен

Популярни авиокомпании по маршрут Тел Авив - Дебрецен