Меню

Търсене на полети от Krabi Airport

Покажи филтри

Krabi Airport

 • Обща информация

  Официален език: Тайски
  Часова зона: UTC +7
  Валута: Бат (THB)

 • Нощен пазар

  Нощният живот на Краби започва не къде да е, а именно на пазара. През вечерите от петък до неделя има над 70 павилиона, предлагащи местни стоки, сред които топ предложение е сладолед от кокос.

 • На разходка със слонове

  Преди туристите да открият Краби, той е бил известен с популацията си от слонове. Предлага се 40-минутна разходка на гърба на слон, която ще ви даде възможност да погледнете света от високо.

 • Бисквитено училище

  Дори и да не сте чували за тайландските бисквитки, посещавайки страната, веднага ще разберете за тях. Навсякъде, както и в Краби има училища, в които обучават туристите как да приготвят сами традиционните бисквити.

Забележителности на Краби

Краби представлява група от острови в южната част на Тайланд, чийто главен град се нарича Краби. Ако се чудите коя провинция на Тайланд да посетите за пръв път, то Краби е добър избор. Най-подходящото време за посещение е между месеците ноември и април.

Плажът Railay е най-известният в областта. До него може да стигнете само с лодка, заради големите скали, които го обграждат и откъсват от останалата част на Краби. Впечатляващо бял пясък, спираща дъха гледка, липса на автомобили и само няколко бара формират идеалното бягство от реалността.

По крайбрежието на Краби има около 200 острова, като някои от тях представляват малки скали. Възможно е да наемете лодка и водач, които да ви разведат на опознавателна разходка из островите. Националният природен парк Thung Teao е дом на интересни растения и животни, като част от него е Кристалната лагуна, наричана още Изумруденият дворец. Там водата е напълно прозрачна и топла, което прави „басейна“ идеален за плуване.

Една от забележителностите на Краби и Тайланд като цяло, подходяща за любителите на активната почивка, е Тигровият скален манастир, където до днес живеят монаси. Когато стигнете пещерата, си заслужава да изминете „стъпките на Буда“. Тези 1237 стъпки ще ви отведат до незабравимо красива 360-градусова панорама.

Популярни авиокомпании, опериращи Krabi Airport

Полетно разписание: Краби