Меню

Търсене на полети до Уберландия

Покажи филтри

Уберландия

 • Обща информация

  Официален език: Португалски
  Часова зона: UTC-3 (лято), UTC-2 (зима)
  Валута: Реал (BRL)

 • Най-доброто кафе

  На територията на Триангуло Минейро се намира Cerrado – екологичен регион, покрит със савана. Това е един от най-важните терени за отглеждане на кафе в Бразилия. Ето защо не пропускайте да дегустирате поне една чаша от самия "извор".

 • Огромни пространства

  За да разберете колко огромна страна е Бразилия, нека ви информираме, че само регионът (не щатът), към който принадлежи Уберландя, е по-голям от цяла Португалия. 

 • Най-доброто говеждо месо

  Ако харесвате месото и планирате да посетите Уберландия, то няма да сгрешите! Градът и околността са известни с най-доброто говеждо месо в цяла Бразилия. 

Забележителности на Уберландия

Уберландия се намира в западната част на бразилския щат Minas Gerais, в района Trianguo Mineiro, известен с високия си жизнен стандарт и модерната пътна инфраструктура. Благодарение на местоположението си в централната част на страната, по линията между Бразилия и Сао Пауло и близостта до летище, градът се развива много динамично.

Населението му е над 600 хиляди, което го го прави втория по големина град в щата. Там ще намерите всичко, което можете да очаквате от един модерен град: голям избор от чудесни хотели, барове и ресторанти с прекрасна кухня (според отзивите на туристите е невъзможно да попаднете на лошо ястие в тази щат). Заедно с това се провеждат и много културни мероприятия.

Ако искате да си починете малко от шумния град, отидете в парк Sabia, разположен в източната част на града до Avenida Anselmo Alves dos Santos. На площ от повече от 350 кв.м. се разлиства пищна истинска гора, има езеро и места за спортове и дори зоологическа градина.

Когато парковете не ви стигат, можете да излезете извън града сред природата и многобройните водопади. На по-малко от 17 км от града се намира водопадът Sucupira. Кристално чиста вода тече от базалтовата стена, на височина от 50 метра в околностите на фантастична растителност. Ако останете в района, не забравяйте да посетите това място.

Къде може да прекарате страхотна вечер, да опитате вкусна храна и да пиете великолепно вино? Много популярен е Tropeiro Churrascaria на Avenida Joao Naves de Avila № 1374, където се сервират превъзходни пържоли. За разнообразни ястия от бразилската кухня си струва да посетите Barolo на Avenida Joao Naves de Avila № 1331 или Pure Point ar Rua Edson de Barros 80. 

Полезна информация за летищата в Уберландия

Популярни авиокомпании, опериращи до Уберландия

Полетно разписание: Уберландия

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Уберландия

Виж хотели в Уберландия