Меню

Търсене на полети до Форт Лодърдейл

Покажи филтри

Форт Лодърдейл

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC-4 (лято), UTC-5 (зима)
  Валута: Щатски долар (USD)

 • Музеят на античните автомобили

  Музеят се фокусира върху автомобилите от периода преди двете световни войни, като освен цели такива са изложени и отделни части, за да се проследи развитието на автомобилната индустрия.

 • Евърглейдс парк

  Ваканционният парк Евърглейдс е място, където често телевизия Animal Planet снима серии на свои предавания, свързани с алигаторите. Колкото и странно да звучи, там дори се организират тематични детски рождени дни, училищни лагери и посещения.

 • Разходка с лодка

  Каналите на Форт Лодърдейл предразполагат към наличието на подобна атракция, а именно организирани разходки с гондоли. Местните водачи познават добре флората и фауната на курорта и ще ви разкажат интересни истории.

   

Забалежителности на Форт Лодърдейл

Форт Лодърдейл е очарователен микс от красиви пейзажи и атракции, подходящи за малки и големи, който ще пасне на плановете за пътешествие на двойките, семействата и соло пътешествениците. Разположен на атлантическото крайбрежие и на 37 км северно от Маями, този курортен тип град напомня на Венеция със своите канали. Градчето възниква през 19-ти век и започва да се развива като курорт през 30-те години на 20-ти век.

Плажовете са най-привлекателната част от Форт Лодърдейл. Пролетната ваканция е времето, когато те започват да се изпълват с хора. Крайбрежният булевард е пълен с хотели, магазини и ресторанти, но не липсват и зони за пешеходци и спортуващи.

Къщата-музей Бонет е включена в националния списък с исторически забележителности на САЩ. Домът и прилежащите му градини са пример за старинна архитектура, характерна за Флорида. Цялостният ѝ вид наподобява някогашните плантации, а в нея се съхраняват произведения на изкуството и вещи на бившите собственици на къщата.

Държавният парк Hugh Taylor Birch се намира до Атлантическия океан и ако обичате дивата природа, не трябва да пропускате шанса да го посетите. Паркът е дом на огромен брой местни видове, като костенурките, блатните зайци и над 200 вида птици. Освен пешеходни пътеки, които са идеални за разходки или колоездене, има плажна зона, както и лагуна с прясна вода, която се простира на повече от три километра.

Полезна информация за летищата във Форт Лодърдейл

Виж летище

Популярни авиокомпании, опериращи до Форт Лодърдейл

Полетно разписание: Форт Лодърдейл

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти във Форт Лодърдейл

Виж хотели във Форт Лодърдейл