Меню

Търсене на полети до Нешвил

Покажи филтри

Нешвил

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC-5 (лято), UTC-6 (зима)
  Валута: Щатски долар (USD)

 • Имението Белмонт

  Приличащо на италианска вила, имението от 1850-те години се приема за една от най-добре запазените сгради по рода си в САЩ. Съдържа 13 спални, всяка от които с оригиналното си обзавеждане. В него се съхраняват картини и произведения от американски автори.

 • Музиката на Нешвил

  Обезателно излезте на бар с жива музика, за да усетите автентичните звуци на града. В нощните заведения често гостуват американски звезди, които правят истинска веселба.

 • Зоопаркът на Нешвил

  Не просто ще разглеждате животни, затворени в клетка, а ще се включите в разнообразни интерактивни дейности. Зоологическата фитнес зала ще ви накара да тичате като зебра, да се люлеете като гибон и да сте ловки, като тигри. В света на сурикатите ще видите заобикалящата ви среда през погледа на дребните животинки.

Забележителности на Нешвил

Столицата на Тенеси се намира почти в центъра на щата. Неговите университети и колежи, заедно с местния Пантеон, са му спечелили прозвището „Атина на Юга“. Въпреки, че е важен финансов център, щатът се слави предимно като столица на кънтри музиката. Доказателство за това е най-голямата му забележителност – Залата на славата на кънтри музиката. Градът е идеална изходна точка за опознаване на целия щат, защото е заобиколен от доста исторически забележителности, свързани с Гражданската война.

Зоната в центъра на Нешвил, известна като Музикалния площад е сърцето и душата на американската кънтри музика. Паметни плочи, музеи и сувенирни магазини, посветени на величията на кънтри музиката се редуват със специализирани музикални магазини за професионалисти и любители. Всички отиват там, главно заради Залата на славата на кънтри музиката, но наоколо са базирани също музикални записни студия и централи на медии.

Пантеонът на Нешвил се намира в Сентениъл парк, на 3 км от центъра на града. Репродукцията  на емблематичния атински пантеон е създадена първоначално от дърво през 1897 г., а по-късно е построена и от цимент на същото място. Днес сградата служи като галерия с постоянна колекция от 63 произведения на американски творци от 19-ти и 20-ти век, включвайки статуя на древногръцката богиня Атина.

Ботаническите градини на Cheekwood са прекрасно място за следобедна разходка. Ще се насладите на красотата на безупречно поддържаните единадесет градини, всяка от които представя различни видове цветя. През пролетта посетите фестивала Cheekwood in Bloom, където ще видите повече от 100 000 лалета, цъфтящи едновременно. Всяка Коледа ботаническата градина се превръща в страна на чудесата, пълна с коледни елхи, влакове, истински елени и разбира се Дядо Коледа.

Полезна информация за летищата в Нешвил

Популярни авиокомпании, опериращи до Нешвил

Полетно разписание: Нешвил

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Нешвил

Виж хотели в Нешвил