Меню

Търсене на полети до La Serena La Florida

Покажи филтри

Ла Серена

 • Обща информация

  Официален език: Испански
  Часова зона: UTC-4 (лято), UTC-3 (зима)
  Валута: Песо (CLP)

 • Емблематично място

  Едно от най-известните места в Ла Серена е Фарът. Сградата е построена в средата на 20-ти век, а през 2010 г. е официално призната за национален паметник.

   

 • Местен специалитет

  Трябва да опитате местния сок от папая. Плодът расте в околността и заради това почти на всеки ъгъл се предлага свеж сок от папая.

 • Напитка за възрастни

  Тези, които обичат алкохолните коктейли, не бива да напускат Чили, без да са пробвали Pisco Sour, съставен от традиционната алкохолна напитка pisco, лимонов сок, захар и яйчен белтък.

Забележителности на Ла Серена

Ла Серена е град, разположен в северната част на Чили, столица на региона Кокимбо. Той е основан през първата половина на 16 век, което означава, че е вторият най-стар град в страната. Това е и един от най-бързо развиващите се градове в Чили с увуличаващо се население.

Докато сте на посещение в града, обърнете внимание на великолепната архитектура наоколо, която е налична, благодарение на дългата история на La Serena. Красивите улички с дървета, градските площади и уникални храмове са предимно в колониален стил.

Градът често се посещава от туристи, особено през лятото, когато чилийските плажове са изключително примамливи. Покрай Ла Серена се простира необичайно дълго и широко крайбрежие, идеално за отдих край морето. Разходете се покрай плажа Avenida del Mar, за да изберете идеалното място за вас.

Ла Серена предлага много места за излизане вечер. Ресторанти, приготвящи пресни и вкусни морски дарове, барове, подходящи за нискобюджетна почивка, заведения с типична южноамериканска кухня, такива с интернационални ястия и дори казино малко извън града.

Популярни авиокомпании, опериращи La Serena La Florida

Полетно разписание: Ла Серена

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Ла Серена

Виж хотели в Ла Серена