Меню

Aserca Airlines

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Aserca Airlines от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

Вижте повече за Aserca Airlines

Aserca Airlines

Aserca Airlines е авиокомпания, базирана на територията на Валенсия, Венецуела. Оперира редовни вътрешни и регионални полети до дестинации в Карибския басейн, Централна Америка и САЩ. Основната база се намира на територията на летище Артуро Микелена във Валенсия, а главният хъб – на летище Симо Боливар в Каракас.

 

Превозвачът е създаден през 1968 г., като започва да извършва авиоуслуги едва през 1991 г. с малък летателен апарат, ползван само за частно транспортиране. През 1992 г. включва редовни полети с помощта на Douglas DC-9-30 (под наем). До този момент цялата дейност е концентрирана във Валенсия, а през 1994 г. темпът на развитие позволява отваряне на главен център и в Каракас. Този хъб е резултат от значителния ръст на компанията в общия пазарен дял на страната. Мрежата е разширена до Богота, Лима, Маями, спирайки чак в Аруба. Между 1998 г. и 2000 г. притежава контролния пакет на Air Aruba, а през 2008 г. придобива и мажоритарен дял в SBA Airlines (в миналото позната като Santa Bárbara Airlines). 

Багаж

Ръчен багаж: 1 брой с тегло до 8 кг.

 

Регистриран багаж: 1 брой с тегло до 30 кг. Тези параметри се отнасят както за вътрешните полети, така и за международните такива. При свръхбагаж заплащате за всеки килограм по 1% от стойността на билета.

 

Забележка: Авиокомпаниите често променят своите правила за пренос на багаж, така че винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация.

Класи на пътуване

Компанията не предлага отделни класи. Пътниците могат да закупят самолетни билети само за икономична класа, като няма различни преференции при превоз на багаж, настаняване, на чек-ин и тн. 

Онлайн регистрация

Компанията не предлага този вид услуга, следователно трябва да сте на територията на летището поне 2 часа преди вътрешен и 3 часа преди международен полет. В разгара на сезона превозвачът препоръчва този период да се удължи с 1 час. 

Флот

Към 2017 г. авиокомпанията оперира със следните самолети:

McDonnell Douglas MD-82

McDonnell Douglas MD-83

Базово летище на авиокомпанията

Виж повече

Допълнителни услуги

Компанията е определила възрастова група при непълнолетни деца, пътуващи без придружител – за вътрешни полети минималната възраст е 4 години, а за международни – 6 години. Авиолинията позволява също така и превоз на домашни любимци – единствено кучета и котки.