Меню

Hahn Air

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Hahn Air от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

Вижте повече за Hahn Air

Hahn Air

Немската авиокомпания Hahn Air управлява водеща в света платформа за електронна продажба на самолетни билети за над 240 авиолинии, опериращи на всички континенти.

Hahn Air Lines GmbH е компания, специализирана в продажба и разпространение на самолетни билети, като осигурява допълнителен приход за авиокомпаниите, с които е в партньорство – над 240 авиокомпании по целия свят. Управлявайки водещата в индустрията универсална E-Ticketing платформа, Hahn Air предлага лесен достъп до информацията за съществуващите полети и предложения на всички включени превозвачи за IATA-сертифицираните туристически агенти, използвайки електронните системи за разпространение на билети на над 190 пазара.

Hahn Air не разполага със собствена флотилия, освен 2 самолета Cessna CitationJet CJ4. Всички дестинации на авиокомпанията се обслужват от самолетите на нейните партньори чрез споразумения за споделяне на полетите или договори за мокър лизинг. Компанията извършва и извънредни чартърни полети. Пътниците могат да закупуват самолетни билети на Hahn Air за най-разнообразни дестинации, обслужвани от други авиокомпании, като кодът на Hahn Air – HR и номерът на полета ще отговарят на полет с друг номер и код на съответния превозвач, с когото е споразумението за споделяне на полет по избрания маршрут.

Сред държавите, в които Hahn Air има подписано сътрудничество с авиокомпании и сертифицирани туристически агенции, са Канада, САЩ, Австралия, Русия, страните от ОНД и тези от Европейския съюз, включително България и българската авиокомпания Bulgaria Air, цяла Южна и Централна Америка, 13 държави в Близкия Изток, почти всички страни в Югоизточна Азия, по-голямата част от Африка и множество островни държави в Тихия океан.